posted by on Hjemmesider

No comments

Sælg bolig privat - Ejerlejlighed Valby til salg

Sådan sælger du din bolig privat

Tidligere har jeg skrevet om hvordan man selv kan sælge sin bolig uden en mægler.
Der gik 14 dage fra jeg havde lavet hjemmesiden færdig, hvor jeg satte min andelsbolig på Østerbro til salg, til en køber havde underskrevet kontrakten.

Vel og mærke var køber et par, der var ovenud begejstret for lejligheden. Faktisk var de så begejstrede, at de bekendtgjorde at de ville købe lejligheden til prisen, allerede inden de havde set den færdig ved fremvisningen. Fremvisningen stod jeg iøvrigt også selv for.

V.I.P fremvisning

Parret, som var dansk/svensk, havde kørt hele vejen fra Sverige, for at se netop min bolig.
I deres første email, havde de skrevet “V.I.P. fremvisning” i emnelinjen. De var nemlig meget sikre på at de ville købe lejligheden allerede inden de havde set den.

Årsagen til at de var så sikre på at denne lejlighed var den rigtige for dem, var udover den gode beliggenhed på Indre Østerbro, at lejligheden var beskrevet meget detaljeret på salgssiden.
De havde nærlæst hvert et ord og kigget grundigt på alle billederne. Derfor havde de allerede en rigtig god fornemmelse af lejligheden, inden de havde set den.

Det arbejde jeg havde lagt i hjemmesiden, ville en ejendomsmægler aldrig gøre

En ejendomsmægler har naturligvis meget mere erfaring i at sælge lejligheder og en database af interesserede købere de kan trække på, men det arbejde jeg havde lagt i hjemmesiden, ville en ejendomsmægler aldrig gøre. Og jeg vil vove at påstå at det gjorde en forskel.

For det første havde jeg taget MANGE billeder af lejligheden, mange flere end der normalt ligger på en mæglers website. Jeg havde også taget mange billeder af nærområdet. Så parret, der boede i Sverige på det tidspunkt, kunne se billeder fra de nærmeste gader og fra gården, der hørte til lejligheden.

Og så havde jeg beskrevet de forskellige rum i lejligheden meget detaljeret og fortalt hvilket håndværkerarbejde, der var gjort for at lave forbedringer.

Alt dette endte ud i et godt salg. Jeg solgte til prisen og parret var meget glade for at kunne flytte ind i deres drømmelejlighed i København.

Lejlighed Valby med altan

Nu sælger jeg igen selv en lejlighed, denne gang en ejerlejlighed i Valby

Nu prøver jeg igen selv at sælge en bolig. Denne gang en to-værelses ejerlejlighed i Valby.

Sidste forår fik jeg en håndværker til at etablerer to store plantevægge, med indbygget vandingsanlæg, på altanen. Det ser knaldgodt ud, og de to plantevægge har forsynet os med en masse krydderurter, jordbær, tomater og blomster.

Men alting har en ende, og jeg har ikke længere brug for at have lejligheden i Valby. Så nu sælger jeg den.

Du kan se hvordan jeg selv har lavet en salgsside for lejligheden i Valby her:

www.LejlighedValby.dk

 

posted by on Webhosting

No comments

UnoEuro rabatkode 2015 - Tast C3YD2H

Få 3 mdrs. gratis hosting med en UnoEuro Kuponkode 2018

Er du ny kunde hos UnoEuro.com kan du ved bestillingen af dit webhotel få 3 måneders gratis hosting. Deres mest solgte webhotel er Bronze Suiten til 8,75 DKK pr. mdr. Og der er desuden ‘1-Click installation’ på || Read more

posted by on Hjemmesider

No comments

Med en lille hjemmeside kan du selv sætte din bolig til salg

Skal du sælge dit hus eller lejlighed, er der mange tusinde kroner at spare hvis du kan undgå at bruge en ejendomsmægler. Med sociale medier og boligportaler kan du i dag selv nå ud til potentielle købere, alt du behøver er en hjemmeside og nogle gode billeder af dit hus eller lejlighed. || Read more